Friday, July 6, 2007

Promosi Badan Cemerlang

'Promosi Jombeli Buku' kini kembali!!!

Diskaun sehingga 20% kepada Ahli Kad Diskaun. Hanya di Badan Cemerlang, Plaza Angsana, Johor Bahru pada 1 - 31 Julai 2007!!!

Jom!!!

p/s: Eksklusif temui Aina Emir, Dewi Sukma dari KarnaDya Solutions untuk sesi suaikenal dan autograf pada 21/7 (Sabtu) & 22/7 (Ahad).

4 comments:

tanne hadihaz said...

Seronoknya dia...bakal menurunkan autograph tak lama lagi. Tahniah. Dpt tak jemputan ke MPH Alamanda bulan Ogos ni? Pi tak?

dEW! Sukm@ said...

Mestilah seronok! tapi tak tahulah, kot-kot tak laku sign k'dewi! Tinqu Tanne, jemputan ke MPH telah diterima.. mungkin datang pada minggu 25/26 Ogos sbb pd 18/19 ada games.. jom kita sama-sama pi serbu Putrajaya!!!

tanne hadihaz said...

Saya tak leh nak konfem lagi jd ke x pi sana...awal atau pertengahan ogos baru boleh confirm...dah praktis sain autograph ke? hehe...

dEW! Sukm@ said...

alamak, sedihlah tanne x dak! err.. tanne senang kot sign autograf sbb dah hari-hari sign buku latihan budak sekolah tu! standby pen sekotak tau! ha.. ha.. ha..

My Profil

My photo
Kota Kayangan, Wilayah Buana, Malaysia
~digelar Dewi Sukma di V Zuhrah, SMTU '88 ~penggemar novel cinta, misteri dsb ~suka b'khayal & b'borak sakan w'pun nampak mcm pendiam ~penulis novel remaja n cinta!
©2007 '' Por Elke di Barros